tvdt_facebook_uitingen_def

Wie zijn wij?

Talent van de Toekomst wordt georganiseerd door Stichting Toekomst voor Talenten.

Graag stellen wij ons even voor. 

Schermafbeelding 2018-10-30 om 15.55.56

Nienke Boerema

Voorzitter

Mijn naam is Nienke Boerema, ik ben 20 jaar en ik woon in het mooie Friesland! Ik studeer Bedrijfskunde-MER in Leeuwarden en zit hierbij is het laatste jaar. Binnen de stichting vervul ik de rol als voorzitter en ben ik daarnaast een spin in het web die van alle markten thuis is! Naast dat ik natuurlijk van paarden houd en vaak genoeg op stal te vinden ben vind ik het super leuk om naar concerten en festivals te gaan! 

 

fullsizeoutput_1ee6

 

Lisa Ettema

Secretaris/ Penningmeester

Mijn naam is Lisa Ettema, 24 jaar en student Commerciële Economie – Equine Marketing. Mijn grootste passie is de paardensport waarbij ik vooral de diversiteit binnen de verschillende disciplines leuk vind. Naast het paardriijden zijn gitaar spelen en motorrijden mijn hobby's. Binnen de stichting vervul ik de rol van de secretaris en penningmeester en houd ik overzicht over de administratie en projecten

 

 

 

Riannefoto

Rianne Hoekstra

Grafisch Designer

Mijn naam is Rianne Hoekstra, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Hilversum. Ik ben afgestudeerd in Mediavormgeving en momenteel studeer ik Communication and Multimedia Design in Amsterdam. Naast mijn studie vervul ik de rol van Visual Designer bij Talent van de Toekomst! Ik kom graag terug naar het noorden van het land om mee te kunnen werken aan dit mooie project. Daarnaast rijd ik paard op een lieve Fjord en spendeer ik veel tijd aan mijn hobby illustreren. Zo lang het maar creatief is voel ik mij als een vis in het water!

fullsizeoutput_1ee3

 

Pierre de Groot

Bestuursassistent

Mijn naam is Pierre de Groot en ik ben 25 jaar oud en werk in de techniek als servicemonteur. Naast mijn werk volg ik een opleiding in Groningen voor service technicus. Binnen Stichting Toekomst voor Talenten vervul ik de rol van bestuursassistent. Waarom ik mij inzet voor deze stichting? Vanwege mijn grote liefde voor dieren, kinderen en het leren kennen van nieuwe mensen. Je zou het bijna niet verwachten, maar in het drukke schema maak ik af en toe ook nog tijd voor mijn hobby's motorrijden en country music.